Muuramen kalastuskunta

Kuoretapahtuma Muuramenjoella pe 17.5.2024 klo 21

Kuoreennousu Muuramenjokeen alkoi viikonvaihteessa ja normaalisti nousu kutemaan jatkuu viikon ajan. Osakaskunta pyrkii järjestämään tapahtuman viikonloppuisin, joten toivottavasti vielä ensi perjantai-iltana (17.5.) kuoreita havaitaan. Osakaskunnan talkoolaiset iltaa tai paria ennen tapahtumaa lippoavat paistettavat kuoreet (saalisvaraus), jotka luontopalveluyrittäjä Risto Mankonen paistaa tapahtuma-iltana yleisön ostettaviksi. Osakaskunnan teltalla grillataan makkaraa, jota kuoreiden puuttuessakin voi ostaa suuhun pantavaksi.

Muuramen kunnan kulttuuripalvelut on pyrkinyt järjestämään aikaisempina vuosina tapahtumaan sopivaa elävää musiikkitarjontaa, tätä tiedotetta kirjoitettaessa ei ole vielä tietoa toteutuuko se.

Toteutuu, kiitos kulttuuritoimelle, Riitta Reijonen tulee esittämään hanurimusiikkia!

Tarkempi tapahtumapaikka sijaitsee joen alajuoksulla, terveyskeskuksen alapuolella.

Kuoretapahtuma Muuramenjoella pe 17.5.2024 klo 21 Read More »

Kuoretapahtuma Muuramenjoella kevät 2024

Osakaskunta pyrkii järjestämään perinteisen kuoretapahtuman Muuramenjoella keväällä, kun koivu tulee hiirenkorvalle.

Tapahtuman tarkan ajankohdan tiedämme vasta sitten, kun tapahtuman tähtiesiintyjä kuore (Osmerus eperlanus) nousee Päijänteestä kutemaan Muuramenjokeen. Osakaskunta pyrkii sijoittamaan tapahtuma-illan viikonloppuun.

Seuraa verkkosivuamme, ilmoitamme tarkemman tapahtuma-ajan muutamaa päivää aikaisemmin.

Kuoretapahtuma Muuramenjoella kevät 2024 Read More »

Raudanjärven saalispalautearvonta 2023

Saalispalautteita jätettiin yhteensä 78 kpl. Palautteissa ilmoitettiin kirjolohia saadun yhteensä 43 kpl, siikoja 8 kpl ja ahvenia, särkiä ja lahnoja yhteensä 12 kpl. Montako saaliskalaa on jäänyt ilmoittamatta, sitä ei tiedetä.

Lupia Raudanjärvelle myytiin yhteensä noin 800 kpl, joten palautteita voisi odottaa luonnollisesti runsaasti enemmän.

Saalispalautearvonta tehtiin 5.12.2023 kalastuksenvalvojien ja hoitokunnan yhteispalaverissa ravintola Riihikelossa ja tulokset alla.

  1. Jenri Rantanen lahjakortti 100 € Motonet + 12 h kalastuslupa Raudanjärvelle
  2. Jari Paananen Lahjakortti 50 € Motonet + 12 h kalastuslupa
  3. Veli Kiilamo Savotta reppu ja 12 h kalastuslupa
  4. Vesa Jakosuo Savotta reppu ja 12 h kalastuslupa
  5. Jari Lahtinen Savotta reppu ja 12 h kalastuslupa

Onnittelut voittajille!

Palkinnot lunastettava 31.10.2024 mennessä pj. Raimo Kiveltä, p. 040 5737 851

Raudanjärven saalispalautearvonta 2023 Read More »

Uudet nettisivut julkaistu

Julkaisimme uudet ja kauan kaivatut nettisivut. Toivomme, että sivusto palvelee entistä paremmin vesialueistamme kiinnostuneita ja siellä liikkuvia.

Sivut eivät ole vielä täysin valmiit, ja saatatkin huomata paikka paikoin tästä ilmoituksen ”kehitämme sivuja”. Pyrimme korjaamaan virheitä ja linkkejä mahdollisimman nopeasti, mutta työtä jää vielä ensi vuodelle. Kaikki linkit eivät siis vielä lähiaikoina tule ohjaamaan välttämättä oikeaan paikkaan. Pyrimme luonnollisesti kehittämään myös muuta sisältöä ja pitämään sivut mahdollisimman ajantasaisina tulevaisuudessa.

Lisäsimme sivuille yhteydenottolomakkeen, jonka kautta voit kätevästi lähettää hoitokunnalle viestiä. Viestiä voit laittaa esimerkiksi sivujen virheilmoituksista. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian, mutta toivomme kärsivällisyyttä – joskus vastaus saattaa kestää päivän tai pari. Puhelimella saavutat kiireellisimmissä asioissa edelleen hoitokunnan ja kalastuksenvalvonnan nopeammin.

Toivomme kaikille elämysrikkaita hetkiä vesialueillamme ja oikein riemuisaa uutta vuotta 2024!

Hoitokunta

Upea talvinen Muuramenjoki ©Mauri Mahlamäki

Uudet nettisivut julkaistu Read More »